top of page

Bitcoin maakt zich klaar voor een nieuwe move

Bitcoin blijft vol vertrouwen onze vorige MediumTimeFrame Alert volgen die we bijna een maand geleden voor u uitbrachten. Het ondergaat nog steeds de Zig-Zag heropbouwcyclus en consolideert perfect in onze zone tussen de superkrachtige Support en Resistance die we eerder voor u blootlegden. We kunnen de trage PA wijten aan twee dingen: een gebrek aan actieve marktdeelnemers en de wereldwijde situatie op de algemene financiële markten.


Maar er is nog een derde zaak, want deze heraccumulatie beweegt duidelijk in een grotere range dan de vorige die we voor jullie rapporteerden. We kunnen ook verwachten dat, als het eenmaal voorbij is, de impulsbeweging groter zal zijn.


Bitcoin is een goed bezig, want het respecteert onze niveaus met een goede houding. LowTimeFrame traders hebben zeker veel plezier met het traden van deze consolidatie, die echter een beetje handelsbehoud en gebrek aan kansen zou kunnen brengen voor MTF traders. Sommige solide altcoins hebben zeker betere bewegingen gehad in de afgelopen maand, maar we zijn klaar voor veel betere prestaties vanuit nieuwe lokale bodems in de komende maanden, niet allemaal natuurlijk, sommige zullen misschien nooit herstellen, en zo hoort het ook.


We maken ons klaar voor een 4e BTC-aanval op de zigzaggende reaccumulatie- weerstandstrendlijn, en zoals je weet is 3 het magische getal, en de 4e push zou het moeten doorbreken met onze berekende 98% waarschijnlijkheid!!! 🚀

🔵Maar wordt dit een GRATIS rit?


💎Zeker niet! En voordat we de uitbraak ondergaan, hebben we misschien het laatste zetje richting mid. 58k, waar we het al over hebben gehad in de vorige GRATIS update, en waarschijnlijk een wick-out lager zoals je duidelijk kunt zien op de grafiek,

als doelwit van deze Triangle bearish uitsplitsing waar zich ook een mooie verborgen kooplimiet whale order bevindt, en gewoon om wat meer retail geliquideerd te krijgen voordat we voor de doorbraak gaan.


🔵Weet je wie slim is? Aziaten!


Aziatische marktmakers zijn slim omdat ze de Bitcoin ETF-nieuwsgoedkeuring precies op weerstand hebben geduwd, wat we zien is een lading grote verkooplimietorders die opdoemen in de Azië-sessie, en worden gevuld met FOMO-marktaankopen op deze niveaus, en we geloven dat voordat we door de weerstandstrendlijn breken en deze heraccumulatiefase verlaten met een impulsieve beweging naar onze volgende MTF-weerstand op 93k, We zouden eerst meer liquiditeit van de onderkant kunnen krijgen, wat zal helpen om de impulsieve beweging agressiever te maken.


De HK spot ETF is zeker geweldig voor de lange termijn, maar kan op korte termijn pijn veroorzaken.


Let op!

💎Dit moet niet worden opgevat als een HTF-distributiefase, aangezien we van plan zijn de bullmarkt te laten duren tot 2026-7, zoals u al sinds 2023 van ons weet. En met ParadiseFamilyVIP-leden verkopen we precies de top, want dat is wat we graag doen! Dit is slechts een gezonde zigzag-heraccumulatie, groter, maar dankzij dit zal de impuls daarna krachtiger zijn. Er zijn op dit moment in principe niet genoeg marktdeelnemers vanwege de wereldwijde situatie om dit af te ronden sneller fietsen; Voor ons betekent dit dat we gewoon onze strategie moeten volgen en meer geduld moeten hebben om geen blunders, emotionele beslissingen of andere fouten te maken in onze gezonde handelstactieken. Blijf gefocust, geduldig en gedisciplineerd.





4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page